Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-10-05

Ateneu Les Bases acull el campionat de Catalunya de trampolí

09:00 - Una vegada més, Ateneu Les Bases demosta la polivalència de les seves instal·lacions i sobretot l'estima per a tots els esports, en aquest cas, de la mà d'Egiba, que des de l'estrena del centre ha pogut gaudir dels entrenaments en les pistes del pavelló de l'Ateneu.

El passat dissabte dia 5 d'octubre, en aquets mateix pavelló, es disputà el campionat de Catalunya de trampolí individual i per clubs, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica i el club amfitrió, l'Egiba. Els gimnastes locals van fer en general una actuació molt bona, en la seva primera presentació competitiva de la modalitat a casa.

El gimnasta de l'Egiba Marc Torras va aconseguir la medalla de plata, que prendrà part al mundial per edats en categoria 17-18 anys.

En l'apartat femení, Roser Tachó es va presentar a la competició malgrat tenir molèsties físiques i finalment va poder assolir la medalla de bronze.

Cristina Masfret va fer una competició brillant en la categoria júnior i es va proclamar campiona de Catalunya clarament distanciada de la segona classificada. Masfret també està ultimant la seva preparació per al mundial en categoria 15-16 anys.

L'Egiba també va assolir diverses posicions de medalla en la resta. En juvenil femení, Judith Palliso fou tercera a doble minitramp i segona a trampolí. En infantil masculí,

Robert Vilarasau va ser destacadament superior a la resta de participants en doble minitramp.  Les infantils també van estar especialment encertades, on l'Egiba va assolir un triplet al trampolí, a través d'Anna Capellas, primera, Marina Chavarria, segona, i Naira Rexach, tercera. Capellas també es va coronar campiona de Catalunya en doble minitramp, i Naira Rexach, segona. En categoria aleví, la berguedana de l'Egiba Mònica Zamora va quedar campiona en els tres aparells. Aïda Alsina era bronze en trampolí.

A la competició clubs i l'Egiba hi va participar amb equips femenins en trampolí absolut (Tachó, Masfret, Palliso i Rexach) i en doble minitramp i trampolí sub-14 (Capellas, Chavarria, Zamora i Alsina) obtenint la medalla d'or.

Dins del campionat de Catalunya, el comitè tècnic de trampolí de la federació també premia amb el Trofeu Elegància el gimnasta, de qualsevol edat, que obté la nota més elevada d'execució en els dos exercicis de trampolí. Marc Torras va ser-ne el vencedor i Masfret va obtenir la segona millor puntuació.